Anne Grete var på hobbyutstilling med jentene sine. Hun har bare vært med på en utstilling før, men det så hun ikke mørkt på. Selv om hun ikke kjente noen, børstet hun støvet av pusene sine tok dem under armen og reiste på utstilling! Tøff dame sa du?

På Kitty (IC (N) Solstorms Kitty Purry) sin dommerseddel står det mye excellent og wow. Totalinntrykk var “SUPER WOW”.

“Lørvkatta” (som jeg kom i skade for å kalle henne), eller Taiga blant kjente ((N) Solstorms Queen of Taiga) , gjorde det enda hakket bedre.

På hennes seddel går excellent, super og wow igjen, og dommeren hadde knapt sett en så fin sibir før sa hun. Matmor Anne Grete holdt nok på å gå i taket av stolthet. Taiga ble nominert, og ble Best in Show i kategori II.

Jeg er veldig stolt av både Taiga, Kitty og Anne Grete som gjorde det så bra, og jeg er glad for at Anne Grete koste seg, og at “dåsene” hennes takler utstilling fint.

Neste gang håper jeg vi møtes