Sol, Drømmefangeren min. Meningen var at hun skulle “fange” drømmene etter sin mamma Magda – min Midtsommernatts-drøm, men så kom jo corona…

Jeg har tenkt mye fram og tilbake angående denne damen, og her er noen av mine tanker. Sol er ei lita jente. Så selv om hun typemessig er en skjønnhet, tror jeg aldri hun blir en stjerne på utstilling. I tillegg er hun veldig frihetssøkende, og hun har et stort ønske om å få være utekatt. Hun er veldig lik pappa Leo der.

Sol er en veldig elskelige katt som kan passe inn i enhver familie. Hun tar kontakt og sier fra når det er noe hun vil. Hun liker å høre sin egen stemme, særlig når noe går henne imot.

Jeg har gått noen runder med meg selv og ønsker enten å omplassere henne etter et kull hjemme, eller å finne en forvert til henne.

Hun må være innekatt med mulighet til å være ute så lenge hun er i avl, og når hun blir kastrert ønsker jeg at hun kan få være utekatt på et trygt sted. Eller ha tilgang til stor flott kattegård.

Hun trenger venner, så en annen katt eller koselig hund er også viktig. Hun kan veldig gjerne stilles litt, for når hun er i full pels er hun veldig vakker.

Ta gjerne kontakt hvis du har et godt hjem å tilby Sol på de premissene jeg har lagt her.