Jeg tenkte å begynne og se meg om etter en ny gutt siden både Atlas og Leo blir kastrert snart. Da har jeg kun to parringer på Nappi, og så har jeg Pusifer 🤔

Noen synes det er greiest å ha en gutt til alle sine hunner, men jeg vil gjerne ha noen forskjellige hanner slik at jeg kan velge å parre den gutten og den jenta som jeg syns utfyller hverandre på best mulig måte.

Så jeg begynte nylig å se meg om. Det var ikke meningen at jeg skulle få en ny gutt så veldig fort. En gang i 2021 tenkte jeg, men…. ☺️

Når jeg fikk tilbudet om å få kjøpe NO*Fredtun Rollo var det ikke mye å tenke på. Jeg ELSKER morfar ❤️, og farssiden har helt nye linjer for meg .

Jarle og Renate er oppdrettere jeg har hatt kontakt og samarbeid med helt siden “gammel-Taiga” sine dager, og jeg liker deres katter og tanke med oppdrett veldig godt. Derfor tror jeg dette blir veldig bra 😘

Rollo kommer til å bo hos meg i hvertfall til å begynne med. Kanskje vi finner en forvert til ham etterhvert hvis han fungerer fint som fertil gutt (evnt på chip), men det må bli noen som bor her i nærheten.

Tusen takk for tilliten, vennskapet og samarbeidet Renate og Jarle. Jeg gleder meg 😘😘