Leo har bodd hos forvert ei stund, men det gikk dessverre ikke så bra. Familien syns Leo var utfordrende, for aktiv og rampete.

Han tissa i senga til husets 4-åring og ødela leker ved å tygge på dem. Spesielt familiens yngste (7 mnd) sine tyggeleker var populært å ødelegge. I tillegg var han en stortyv på familiens mat. Til og med vitamintabletter stjal han, for noen av dem innholdt omega 3…..

Det ble bestemt at Leo skulle kastreres. Det er et STORT tap for meg. Han er tross alt en dyr import fra Ukraina. I tillegg er han en veldig vakker katt med et utrolig vakkert sølv. Men jeg kunne ikke ta ham hjem, og coronarestriksjonene gjør generelt alt veldig vanskelig.

Jeg la ut en melding på Facebook, og plutselig tikket det inn en melding. Leo kunne få nytt hjem i Harstad. Kontakt ble opprettet og ting ble bestemt. Deretter tikket det inn en ny melding. Han kunne få transport til Harstad sammen med en person om 2 dager. Det involverte 5 personer (selger, kjøper, forvert, transportør og slektning av transportør), så det krever stort sett litt planlegging, men UTROLIG NOK gikk alt bra.

Nå har Leo vært i sitt nye hjem i Harstad i noen dager, og alt går bra. Jeg har spurt nytt hjem om de kunne tenke seg å holde ham fertil litt siden det går så bra, men det var ikke avtalen.

Likevel…. Gjør de det er jeg virkelig evig takknemlig 😘😘😘💜