Effie…. Hun er en farge jeg aldri har hatt før og jeg gleder meg utrolig til å ha kull på henne.

Akkurat nå er hun bare ungjenta, og kosejente. Da er det bra at hun bor i et hus med barn sånn at hun har mye å leke med.

Her er et bilde til, og der får jeg analysere litt. Hun er ca 7 mnd, og for alder ser ørene bra i størrelse og plassering. Tenker man på en klokke, kan man tenke seg ti på, og ti over hel time. Ørene “faller ned” når hun får kull og hodet bredder seg litt.

Jeg har klaga på at hodet er litt flatt, men ut fra disse bildene ser det bedre ut. Når jeg ser på mamma (Saga) får jeg også håp 👍

Snutepartiet er også veldig likt mamma, og det bredder seg fint.

Øynene har fin folk. Farge kan jeg ikke si noe om. Til matmor (og andre som vil få fram øyefargen), er å få pus til å se mot lyset. Naturlig lys er best, og bilder utendørs blir vakrest. Alltid fokuser på øynene når du tar portrett 👀

Pelsen er nydelig, fargefordelingen er nesten perfekt. Det sies at ” van” (et annet ord for hvitflekkskoden hennes) ikke skal ha hvit haletupp så det blir spennende å høre hva dommerne sier på utstilling etterhvert 👍

Hun er fantastisk velstelt, og det samme kan sies om slaktet under

Jeg skal ikke si mange ord om han her, annet enn at han + Effie og Sol blir sant i 2021 💜