Leonardo Siberian Sapphire. Lang tjeneste er dessverre en overdrivelse. Han fikk ett kull, og så ble deten kattunge født for tidlig som ikke hadde livets rett. Det er litt lite for en import fra Ukraina 😑 Det er utrolig synd at han må kastreres, men skjebnen og korona ville det sånn.

Heldigvis har jeg en vakker datter etter ham og Magda som jeg håper å få mange vakre avkom etter. Han har også en datter i Sverige og en sønn i Sveits.

(N) Solstorms Chippewa Dreamcatcher, Leo og Magda sin datter

Leo har flyttet til noen takknemlige nye eiere i Harstad, og han blir kastrert på nyåret. Takk Stine og co for at dere har valgt å gi gutten vår et godt liv

S*Crazy Tail’s Atlas. Atlas hadde en litt lengre “tjeneste”, og vi var to som sameie så han fikk ganske mange kull. Fra meg gikk flere i avl, men fra Heidi gikk mesteparten til kos og hun beholdt kun til egen avl. Han har et kull hos meg nå (F2-kullet), og der går maks 1 til avl. Og så venter han et kull hos Heidi.

Atlas har et fantastisk temperament, og han har også gitt vakre kattunger. Nå er han kastrert. Jeg har beholdt to avkom og han har noen avkom i Norge og Sverige. Det blir en fryd å føre linjene hans videre. Takk Maria m/familie for at dere gir ham et godt hjem.

Nå er det (N) CarilloCat Better be Good! Og NO*Fredtun Rollo som skal føre stafettpinnen videre. Jeg har også håp om at GIC (N) Solstorms King of Hearts kan date en eller to (N) Solstorms-damer ❤️