Noen syns at de ville ta fra meg kontrollen på min egen hjemmeside, men heldigvis har jeg fått tilbake kontrollen nå. Min såkalte “venn” har vist sin sanne side, og har nå blitt plassert der hun hører hjemme 🥴 i søppelkassen 👍👍

Jeg har noen nyheter 🙂

Utstilling:

Endelig kunne vi stille ut igjen, og jeg reiste med mine fine.

Jeg har stilt ut (N) Solstorms Guri Malla! og GIC (N) Solstorms Bali Chamba. Maria har stilt ut (N) Solstorms Hurra for Bamse.

Guri Malla! (aka Trollungen) , fikk 4 x Ex.1, BIV-U og NOM. (N) Solstorms Bali Chamba (Aka Saga) fikk 2 x CACS. Bamse fikk 1 x Ex.1, BIV-U og NOM, BIS. Dag nr 2 ble det Ex, 1, BIV-U, NOM og 3-3-3. Utslagsdommer stemte på en MCO

Kattunger:

Mitt I2-kull. Jenta blir kanskje kjøpt til avl, men gutten er tilgjengelig. Han er ledig for kos/utstilling

Jenta
Jenta
Gutten
Gutten

J2-kullet har en ledig gutt

Gutt
Jente
Gutt

Import: I tillegg har vi fått en ny gutt fra Polen. Vi eier 1/3 av ham. Søstra hans er også her på midlertidig besøk ❤️

Roger er vakker. Her er bilde fra i dag

Dette er de viktigste nyhetene fra (N) Solstorms akkurat nå. Ta kontakt ved interesse 🙂