i helgen hadde min egen klubb Hålogalandkatten utstilling. Siden jeg nå bor sørpå, akkurat har flyttet, og i tillegg har små kattunger deltok jeg ikke. Men takket være gode venner fikk jeg likevel både stilt egen katt og solgte avkom i Harstad. Tusen hjertelig takk!

Men det ble avholdt en utstilling bare en time fra meg, så jeg stilte to jenter der. En gledelig overraskelse var at Maria/Pål Morten også kom med søstra og mora til Cellini. Eva-Lill som eier “Bia”, og som jeg deleier Roger med kom. Roger sin tredje deleier Mia var også der. Sist men ikke minst kom Kari som har (für) Elise og Junior Air King + er oppdretter til Pusifer. Jeg og Kari har samme grimme humor, og en veldig god tone, så jeg koser meg veldig i hennes selskap. Med andre ord var alt lagt til rette for en hyggelig helg.

i tillegg MÅ jeg nevne “gjengen” i Sibir- og Nevaringen når jeg snakker om å gjøre helgen til en positiv opplevelse. Dere er fantastiske!!

Her er resultatene fra Hålogalandkatten

(N)CarilloCat Better be Good!, aka Pusifer
Marie tok Pusifer hjem. Badet ham og tok ham med på utstilling. Han fikk sitt første CAC og NOM + en stemme på lørdag. Ex.2 på søndag. Fertil hannkatt. No problem!!
GIC (N)Solstorms King of Hearts
Marie eier Hearts og dette var hans første utstilling som kastrat. Han fikk sitt første CAP på lørdag, CAP, NOM og en stemme på søndag

i tillegg stilte (N)Solstorms Blairwich. Hun fikk 2 x CAC.

Smaalenene

Roger Markotki*PL

Jeg begynner med Roger for han stilte kun lørdag. Han fikk en veldig god bedømmelse, så ting ser lovende ut for fremtiden når det gjelder denne gutten. Takk for at du tok ham med Eva-Lill

Mor og datter: CH S*AceroRamos Hope og (N)Solstorms Just Love my Lady-Datejust

Hope eies nå av Maria. Hun fikk sine to første CACIB og slo til med BIS på lørdag. NOM og en stemme på søndag.

Lady møtte søstra si begge dagene og fikk Ex.2. Jeg syns hun har utviklet seg veldig fint, men hun er litt lengre og er mer “slyngel” enn søstra. Om ett år tror jeg vektskålen like godt kan tippe i Lady sin favør, så det blir spennende

(N)Solstorms Jazzing my Cellini

Cellini er mer harmonisk enn søstra og har en veldig bra kvalitet på peisen sin. Derfor fikk hun Ex.1 begge dagene + ble BIV på lørdag.

GIC (N)Solstorms Bali Chamba, aka Saga

Saga jobber for å oppnå SC-tittelen, så hun ble veldig fornøyd med to nye CACS. Det er i tillegg to andre titler hun kan få; DVM og DSM. Derfor ble vi veldig glad for en ny BIV på lørdag, og en ny BIS på søndag!!

Saga ligger på førsteplass på Årets katt listen i NRR , og selv om det er mye igjen av året er det morsomt for en stolt eier/oppdretter.

Som dere kanskje skjønner har jeg hatt en kjempefin helg. Takk til alle involverte, Takk for godt selskap, vennskap, hjelp og støtte, masse oppdateringer og alt annet.

Og gratulerer igjen til gode resultater på deres egne pelsklinger. Hva skulle vi gjort uten dem?