Endelig har vakre Saga kommet i mål med Supreme Champion-tittelen sin. Den fikk hun på Agderkatten i juni.

Nå heter hun: SC (N)Solstorms Bali Chamba

i tillegg til tittel fikk hun 2 x BIV og 2 x BIS, så de neste titlene vi kan prøve oss på er DVM (Distinguished Variety Merit) og DSM (Distinguished Show Merit). Hun mangler 2 BIV og 4 BIS på disse titlene.

Saga er også på førsteplass på Årets katt-lista, så her er det bare å fortsette og stille henne ut mens hun er i kondisjon 🥰

Her er noen av kattene hun har i stamtavla. De to øverste har ikke mitt stamnavn.

Jeg har jobbet med Saga sin linje helt fra jeg startet med avl på sibir, og i tillegg til henne er tre av mine katter som er i stamtavla Supreme Champions.

  • SC FIN*Amantes King of Taiga
  • SC (N)Solstorms Instant Karma of Summer
  • SC (N)Solstorms Magda – min Midtsommernattsdrøm JW DVM

I tillegg:

  • IC (N)CarilloCat Lucky Day
  • IC (N)Gaupekattens Frøken Norge
  • IC (N)FIN*Lumikissan X-Cellent
  • IC (N)Solstorms Kitty Purry

Og noen katter som ikke ble stilt:

  • Lubov Sibiri Pande Bolchov
  • (N)Solstorms Bella Notte
  • (N)Solstorms Moi Moi Matti

til sist må vakre SC FI*Lumikissan Urban Cowboy nevnes. Han er farfar. Denne fantastiske katten eies av NO*Fredtun.

Som dere skjønner har jeg satt meg godt inn i disse linjene, og det føles bra når man lykkes. En like stor seier er helsen til disse kattene. Jeg har ikke hatt noen alvorlige helseproblemer i disse linjene 👍

Nå skal Saga på en utstilling til i sommer, så skal hun få seg en liten pause. Jeg håper hun får ett eller to kull i 2023 før hun blir pensjonist. Da er det opp til hennes døtre Guri Malla! og Effie Trinket å føre slekta videre.