Tusen takk til Kristin Kramås for fine bilder av Saga som var på utstilling i helgen.

Saga er nå Supreme Champion, så det hun kan “jakte” på nå er titlene Distinguished Variety Merit (DVM), Distinguished Show Merit (DSM) og Årets katt i NRR. Dette er høye titler som krever mye.

Denne helgen hadde vi mulighet for DVM-tittelen hvis Saga fikk Best i variant/fargegruppen (BIV) begge dagene .

For DSM-tittelen manglet hun 4 Best in show (BIS), så hvis hun hadde klart å få BIS ville det være fantastisk.

Hun ligger på førsteplass på Årets hunnkatt, men hvis hun blir Best in show hjelper det henne å beholde plassen.

Jeg tok toget til Lillehammer. Det var en ny opplevelse for Saga og hun likte det ikke. Det var nok pga uvante bevegelser? Men hun ble heldigvis ikke syk. Det er tross alt bra.

i Lillehammer hadde jeg rom på Mølla hotell. Det var et kjempekoselig hotell, så dit reiser jeg gjerne igjen. Det har vært ei mølle der før i tiden, men nå gjort om til hotell og jeg elsker steder med historie. De hadde et samarbeid med Egon, så vi fikk god mat hele helgen.

Jeg bodde alene for en gangs skyld, men jeg hadde godt selskap. På lørdag kom Maria innom, og på søndag kom det en hel gjeng fra Sibir- og nevaringen .

Saga fikk en kjempefin bedømming av Marteinn på lørdag. “Hun er like vakker nå som hun var for noen få uker siden “, sa han. Hun fikk Hederspris (HP), BIV og ble nominert til best in show-panelet (NOM). I panelet ble det spennende. 1 katt fikk 1 stemme, en fikk 2 stemmer, men de 3 siste dommerne stemte på Saga slik at hun ble BIS!! Så nå mangler hun 3 BIS til DSM-tittelen.

På søndag fikk Saga sin 10. BIV og dermed tittelen DVM. Det er stor stas!! Hun fikk flott pokal og diplom fra webk@tten. Selv har hun et ganske avslappet forhold til tittelen.

Det var en veldig hyggelig helg sammen med positive og gode venner. Webk@tten arrangerte ei fantastisk utstilling der alt gikk på skinner. Hotellet var fint og hallen var super. Hvis de fortsetter å arrangere utstilling i Lillehammer kommer jeg til å prioritere den.

Tusen takk til Birgitte for skyss, og til alle i sibir-og nevaringen for godt selskap og support. Vi er gode sammen