Sist vi var på utstilling hadde Saga nettopp blitt Supreme Champion, og i tillegg fikk hun Distinguished Variety Metit-tittel på den utstillinga, så jeg ønsket å benytte sjansen til å ta noen ekstra flotte fotografbilder.

Jeg ble veldig fornøyd 🥰

Jeg er stolt av Saga, hun har flere generasjoner (N)Solstorms på begge sidene i stamtavla. Jeg stiller ikke ut forkatter, likevel er hun SC nr. 4, og DVM nr 2. Får hun DSM blir hun den første (N)Solstorms-katten med den tittelen.

Saga syns det er helt greit å være på utstilling, så vi satser nå på DSM-tittelen. Hun er meldt på til 3 utstillinger før jul, så jeg håper det beste👍

Hun mangler 3 best in show.

Etter nyttår håper jeg at hun får 1 eller 2 kull. Deretter ef tanken at hun skal få bli pensjonist fra avl.

tusen takk vakre Saga. Jeg elsker deg 🥰