i helga var vi i Kristiansand på utstilling og da benyttet jeg sjansen til å besøke Anne Grete igjen. Hun er min selvvalgte søster som jeg er veldig glad i.

Jeg er i den merkelige situasjonen at det kun er BIS (best in show) som teller, og jeg tenkte at Saga ville ha gode sjanser siden hun vant med 7/8 stemmer på Agderkatten og jeg så for meg at konkurransen var ca den samme.

Cellini er veldig vakker, men gikk ikke så bra som forventet som kattunge fordi hun var liten. Nå skulle hun stille som ungdyr og jeg var spent på hva dommerne ville si om henne.

På lørdag ble Saga slått ut i BIV. Hun møtte ei nydelig jente på 10 mnd og 2 dager. Denne jenta har jeg elsket siden første gang jeg så henne, og hun er nok teknisk bedre enn Saga. Først ble jeg glad for at hun fikk BIV-en for Saga trenger ikke flere. Men selvfølgelig var det litt surt når det gikk opp for meg at det betydde at Saga ikke ville bli nominert.

Det var mange reaksjoner på valget, men ærlig talt, det er dommer som dømmer. Og dette er tross alt bare morro 👍

Jeg var iaf blid

Cellini var hos en spansk dommer jeg ikke kjenner noe særlig. Jeg tror kanskje ikke jeg har vært hos ham før. Han elsket min lille kosejente og hun ble nominert. Jeg ble utrolig glad for det!! Jeg syns selv at hun er veldig fin, og spesielt pelskvaliteten hennes er fantastisk.

i panelet fikk Cellini Ingen stemmer, men jeg fikk uansett bekreftet at hun er en lovende liten pusekatt.

På lørdag hadde jeg en fryktelig hodepine så jeg fikk gå litt tidligere. Vi dro å bada, og det gjorde underverker for kropp og sjel. Det er 9 år siden sist jeg bada så dette var fantastisk godt!!

Søndag morgen våkna jeg og tenkte at jeg bare skulle droppe utstilling. Det er så godt å besøke Anne Grete så jeg ville ha mer tid sammen med henne. Men samtidig hadde Saga fått Geir som dommer og det hadde jeg gleda meg til. Jeg bestemte meg til slutt for å dra.

Hos Geir fikk Saga BIV og NOM. Han syns hun er veldig vakker og det gjør utrolig godt i kattemamma-hjertet å få skryt.

Cellini konkurrerte dessverre mot samme MCO som dagen før. En dommer meldte avbud på covid-19, så hennes katter ble fordelt på de andre dommerne ila lørdagen. Derfor får vi unnskylde SØRAK for en litt dårlig dommerfordeling.

Her er jentene i panelet på søndag. Bildene er tatt av Hilde Marie Grensbråten og jeg har fått lov å dele dem her. Det ble dessverre ingen stemmer på søndag heller.

Det som er supert for meg er at BIS-vinneren er ei som ikke har vunnet før i år. Så hun truer ikke Saga sin plass på Årets katt-lista 😁 Vinneren er medlem i sibir og nevaringen. Gratulerer Anja 🥰

Det var også fint å kunne heie på en nydelig neva i ungdyrpanelet. En fantastisk fin nevagutt fikk 2 stemmer begge dagene. Gratulerer Burcu 😘

Etter utstilling på søndag var jeg sliten og ville bare hjem. Men jeg kommer til å reise tilbake til min kjære søster ila høsten når det passer for henne.

Nå er neste utstilling utenfor Drammen. Jeg stiller kun Saga 🥰