(N)Solstorms Holder du af mig Bjørnstjerne bor utenfor Stockholm sammen med (N)Solstorms Fantazja, og han har hatt ett kull sammen med henne.

Avtalen var at jeg skulle få et par parringer på ham, og når Dankert-Anna fikk løpetid var det bare å hente ham.

Vi møttes på Arlanda

Vel hjemme i Norge gikk jeg på rødt som man skal, og ble temmelig sjokkert når tollen krevde moms for katten!! Men det er enkelte instanser det ikke er noen vits å krangle med. Tollen er en av dem… Jeg fikk info om klagerett, så jeg går heller den veien.

Det er skummelt for en ung gutt å komme inn på territoriet til andre katter, men etter et par dager skjønte han at det var en grei gjeng han hadde britt en del av.

Dankert-Anna tok spesielt godt imot ham… 👍

Rose var den som syns han var skumlest, men etter noen dager gikk også det seg til.

Nå har Ozzy vært her noen dager og interessen for Dankert-Anna har stilnet. Jeg håper den neste som skal fange interessen hans er “trollet” (CH (N)Solstorms Guri Malla!)

Hun er klar for guttebesøk, men har ikke hatt noen tydelig løpetid så det blir spennende å se om en ekte gutt kan påvirke henne til å løpe. Han blir her i noen uker til, så fingers crossed 🤞

Ozzy er en utrolig snill og grei fertil hannkatt. Han oppfører seg greit både mot to- og firbente, og han markerer ikke. Likevel er det litt mer stress å ha gutt I hus. Heldigvis er det en begrenset periode.

Når han kommer tilbake til Sverige om noen uker skal han kastreres, og jeg er utrolig glad og takknemlig for å ha fått muligheten til å bruke denne flotte gutten videre i avl.