(N)Solstorms Holder du af mig Bjørnstjerne x CH (N)Solstorms Guri Malla!

Ozzy og Trollet har blitt veldig gode venner i løpet av de ukene han har vært her, og nå har hun rosa pupper ❤️

Dette kullet har jeg stor tro på. De er veldig fine i typen begge to, særlig øreplassering og profil er jeg fornøyd på dette paret.

Trollet mitt har den litt myke pelsen som er vanlig på sølvkatter, og der håper jeg Ozzy kan bidra med bedre kvalitet. Trollet er også litt mindre/lettere enn jeg ønsker, og der håper jeg det å la henne få ha et kull kan gjøre underverker for utviklingen.

Farger bruker jeg å sette langt bak i prioriteringslista når jeg planlegger en kombinasjon. Sølv og brunt bruker ikke å gi de beste resultatene, men jeg håper det beste 😘

(N)Solstorms Dankert-Anna

Dankert-Anna har også hatt en flørt med Ozzy, og alt tyder på at hun er drektig.

Dette kullet er allerede “fullbooket” når det gjelder kattunger til avl, så her er jeg veldig spent på hva som kommer!

Dankert-Anna er en “coronakatt” og har ikke vært på utstilling. Men jeg er fornøyd med henne både når det gjelder øreplassering, profil, generell “type”, størrelse, pelskvalitet og gemytt. Det som forstyrrer meg litt er at øynene er litt dyptsittende.

Vi har venta på at Karmen sin chip skal slutte å virke. Det er to år siden hun hadde sitt første kull. Rollo på sin side er veldig “hannkattynn” for tiden, så jeg ønsker at han skal få bli konsulent snarest mulig.

Men vi har blitt enige om å prøve en kombinasjon med disse to før han blir kastrert, så fingers crossed for at det var antydning til løpetid forvert Gunn Tove merket seg heromdagen 🤞

Jeg beholdt ingen fra Karmen sitt første kull, så jeg er veldig spent på hva som kommer denne gangen ❤️

Rundt årsskiftet håper jeg å parre disse to. Pusifer har flyttet midlertidig til Horten I påvente av at Cellini skal bli gammel nok for å bli parret. Hun er ca 10 mnd nå.

Cellini skal få være med på noen utstillinger før jul, og er vi heldige får hun CH-tittelen før hun blir parret.

Pusifer har vært med på en utstillingshelg. Han fikk certet og NOM ene dagen, men på dag to fikk konkurrenten fra samme oppdretter, som bor hos mi kjempegode venninne Heidi, certet og NOM’en.

Jeg har vurdert å stille ham litt nå som han bor her sør, men han er visstnok klipt i pelsen… så da får det heller være.

Denne kombinasjonen har jeg også stor tro på.

Dette er altså oversikten over planene våre fremover. Ta gjerne kontakt hvis dere er interessert i sibirkatt. Vi er også veldig interessert i forvert eller deleie, og det kan være en veldig grei vei inn i utstillings-/oppdretterverdenen for nye spirer👍