I helga var vi på utstilling igjen, og det ble en purrfect helg. Jeg hadde meldt på tre katter, og skulle i tillegg gå assistent, så det var litt uheldig å brekke et bein helgen før… men det gikk heldigvis bra 🌼

Rose var på utstilling for første gang. Hun syns utstilling var kjempeekkelt, og ga uttrykk for det. Det ble mye armer og bein på lillemor, så nå må vi trene! Men hun fikk Ex.1 begge dagene og en overraskende god bedømmelse. Jeg ser bare hennes feil for tiden, men da er det jo bra å få gode ord fra profesjonelle ❤️

Cellini fikk CAC begge dagene, og det er jeg kjempeglad for. På lørdag fant hun ut at hun skulle få panikk pga unger som lekte i trappen bak dommeren, så jeg stilte henne selv på søndag.

Dommeren syns hun er fantastisk vakker, men to nummer for liten. Jeg er helt enig i bedømmelsen hans, men uenig med to ting han sa. Det ene er at sibiren skulle være “minst medium til large”. Og det andre er at hun sannsynligvis ikke kommer lenger enn til CH, og bør være en avlkatt – ikke utstillingskatt.

Cellini er uten tvil alt for liten nå, men jeg blir overrasket hvis hun ikke blir en medium stor katt som voksen. Jeg har planlagt å stille henne til CH, og så parre henne. Da håper jeg katteguden kan trylle litt sånn at Cellini utvikler seg i riktig retning 👍🐈

Men dommeren var veldig hyggelig! Og jeg ble superglad for 2 x CAC i helgen ❤️

Så var det Saga da. Etter 6 rake BIS i sommer har det plutselig sagt stopp. Hun blir alltid nominert, får alltid stemme(r), men har ikke nådd helt opp på de siste utstillingene.

Likevel har hun holdt førsteplassen på Årets katt-lista fram til nå, og de viktigste (mest tellende) resultatene er jo Østfoldkatten og Adelkatten, så jeg håpa hun endelig skulle klare å nå toppen igjen i helga.

På lørdag fikk hun HP, BIV og NOM med en stemme i panel, men på søndag slo hun endelig til og ble best in show!! Jeg ble såååå glad!!

Da har hun fortsatt sjanse til å bli årets katt ❤️

Hun mangler nå også kun 2 x BIS til DSM-tittel. Klarer hun den blir hun den første (N)Solstorms-katten som får den tittelen 🤞

Ellers gikk det bra både med “barn”, “barnebarn” og “fosterbarn”, så jeg må gratulerer Eva-Lill med 2 X CACIB på CH (N)Solstorms Dirty Diana og ikke minst BIV, NOM og BIS på sønnen hennes (N)EvaCats Die Another Day på lørdag og BIV, NOM på søndag. Han er flott, og jeg er stolt mormor ❤️

På søndag gikk BIS ungdyr til mitt reiseselskap (“fosterbarn”) (N.)Tingoskattens Saga, og det var jo også kjempekoselig og velfortjent. Gratulerer igjen Maria ❤️

Av alle de vakre kattene vi møtte fikk jeg knipsa bilder av disse to og jeg ville bare vise dem fram her i bloggen. Det er en golden perser og en brun birma. En av de tingene som er fint med å gå assistent er at man lærer mye om de andre rasene også. Og får nærkontakt med mange vakre katter ❤️

Og siste bildet i dag er av ei av de nye jentene på NRR-kontoret. Hun fikk omvisning og opplæring av vår alles Maria og det var hyggelig å få møtt henne. Velkommen til NRR 👍

Nå ser både jeg og kattene fram til noen dager på sofaen. Foten min trenger litt hvile. Om noen uker er det ny utstilling, men før det får vi faktisk kattunger! Jeg gleder meg til begge deler ❤️