Magene til jentene vokser, og nå har jeg kjent spark hos begge.

Dankert-Anna sin mage ser større ut enn trollet sin, men man vet jo aldri hvor mange som kommer. Faktum er likevel at linjene til Dankert-Anna har gitt større kull enn linjene til trollet, så jeg er veldig spent.

Det jeg kan si med sikkerhet er at det kommer to gjenger med søte småtroll om et par uker.

Dette blir Dankert-Anna sitt andre kull, og trollet sitt første, men jeg kjenner linjene til trollet bedre enn Dankert-Anna sine så jeg tror jeg kan forutsi mer hva som kommer i hennes kull. Jeg sier “tror”, for etter 17 år som oppdretter har jeg lært meg at det alltids dukker opp en og annen overraskelse uansett hvor mye man tror man vet.

Pappa Ozzy dro hjem til Sverige i dag, og det var veldig greit. Han er en veldig snill fertil hannkatt, men han er uansett hannkatt med det som følger med. Han var kåt på både halvsøster Cellini og lille Rose som bare er baby. I tillegg tøffa Han seg ovenfor Saga, noe som resulterte i at hun ble stressa. Så det var helt greit at han reiste nå. Han kommer til å bli kastrert om noen få dager.

Jeg er på utkikk etter forvert til en kattunge eller to, så ønsker du en sibirkatt må du gjerne ta kontakt.