Både Karmen og Rollo bor i Trøndelag, og når Karmen endelig fikk løpetid igjen etter å ha hatt suprelorinchip, passet det ypperlig at de to fikk møtes.

Dette blir siste kullet til begge to,så jeg håper virkelig at det klaffer mellom dem.

Karmen var et spontant kjøp fra en oppdretter jeg kjenner i Polen, og hun flyttet rett til en forvert.

Pappaen til Karmen er fra det ukrainske oppdrettet “Siberian Sapphire” der Leo kom fra. Jeg elsker typen på kattene fra det oppdrettet, og var glad for denne sjansen til å få enda flere linjer derfra videre i avlen min.

Forvertsfamilien Karmen flyttet til har en allergisk gutt som reagerte kraftig hjemme hos meg i en liten leilighet med 5 voksne katter og flere kattunger. Etter en fikk gutten en reaksjon, og de måtte bryte opp. Men reaksjonen kom senere enn vanlig, og han ble jo provosert veldig med så mange katter på så liten plass. Likevel var jeg veldig overrasket når jeg etter noen uker fikk en telefon om at de ønsket å være forvert for en katt.

Det viste seg heldigvis at en liten katt i et stort hus fungerer bra for allergikeren, til tross for at Karmen umiddelbart la sin elsk på akkurat ham, og snart tilbragte nettene på hodeputa i senga hans… Helt utrolig!

Karmen har hatt ett kull tidligere, og fra det kullet gikk en jente til avl hos en ny oppdretter i Sverige som har stamnavnet S*Wolf Walkers.

Denne jenta har nå kattunger med Ozzy som har vært på besøk her hos oss.

Rollo har to kull fra før, og jeg har beholdt to vakre jenter fra disse. Jeg håper å beholde et avkom til avl etter ham og Karmen også siden det blir den siste muligheten å beholde noen etter Karmen.

Rollo er en veldig snill hannkatt, og han markerer ikke.

Karmen og Rollo har etter det ryktene sier blitt gode venner. Jeg håper det resulterer i små bebiser som kan føre arven videre ❤️

Tusen hjertelig takk for disse flotte bildene Gunn Tove! Og takk for alltid hyggelig samarbeid. Jeg håper dere får småtroll å kose dere med i jula.

Takk også til Renate og Kjell. Nå blir det snart ballefall og det vet jeg dere gleder dere til!